1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gehakt
  6. Kruidig gehakt

Kruidig gehakt

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-06-2021

Ingrediënten 8 personen


4 middelgrote uien
2 tenen knoflook
20 g verse Italiaanse kruiden
4 el milde olijfolie
1 kg half-om-halfgehakt
130 g tomaten-groentepuree in tube



Kruidig gehakt
Kruidig gehakt

Gebruikt dit kruidige gehakt voor pasta, een pizzabroodje, een tosti of in een wrap. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Ris de naaldjes en blaadjes van de kruiden en snijd fijn.

2
Verhit de olie in een braad- of hapjespan en bak de ui, knoflook en kruiden met peper en zout 10 min. op laag vuur. Voeg het gehakt, de tomatenpuree, peper en zout toe en bak in 15 min. op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig.

Serveertip


Je kunt het gehaktmengsel 3 dagen afgedekt in de koelkast bewaren. In de vriezer kun je het ca. 3 maanden bewaren.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top