Citroenpasta met zalm en courgette

  • Vis, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Meerdere keren bereid, echt een succes.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
400 gram citroenpasta
4 zalmfilets
ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 eetlepels grof geraspte Parmezaanse kaas
zout en peper
boter om in te bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpan
Koekepan
Snijplank & keukenmes

Bereidingswijze

Kook de pasta in ruim water gaar. Snijd de courgettes in reepjes en bak dit samen met de gesnipperde ui en geperste knoflook in een koekenpan met olijfolie aan.

Breng de zalm op smaak met zout en peper en bak dit in een koekenpan met boter aan beide kanten aan.

Doe de gekookte pasta bij de courgette en breng op smaak met zout en peper, citroensap en rasp. Verwarm dit even mee en roer door zodat het goed gemengd is. Voeg tot slot de zalm toe.

Verdeel over de borden en maak af met de Parmezaanse kaas.

Bron

Brenda kookt

Serveertip

Citroenpasta van de Lidl

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Chairwinder avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten