Citroenpasta met zalm en courgette
- Vis, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Meerdere keren bereid, echt een succes.
Ingrediënten 4 recipe.people
400 gram citroenpasta4 zalmfilets
1 ui
2 teentjes knoflook
2 courgettes
4 eetlepels grof geraspte Parmezaanse kaas
zout en peper
boter om in te bakken
Benodigdheden
KookpanKoekepan
Snijplank & keukenmes
Bereidingswijze
Kook de pasta in ruim water gaar. Snijd de courgettes in reepjes en bak dit samen met de gesnipperde ui en geperste knoflook in een koekenpan met olijfolie aan.
Breng de zalm op smaak met zout en peper en bak dit in een koekenpan met boter aan beide kanten aan.
Doe de gekookte pasta bij de courgette en breng op smaak met zout en peper, citroensap en rasp. Verwarm dit even mee en roer door zodat het goed gemengd is. Voeg tot slot de zalm toe.
Verdeel over de borden en maak af met de Parmezaanse kaas.
Bron
Brenda kookt
Serveertip
Citroenpasta van de Lidl