Rape al horno

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Door smaakt het lekkerst in Spanje maar kun je overal maken en eten...

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 Aardappel,
1 ui,
2 teentjes knoflook,
kleine portie broccoli,
klein pakje tomato frito,
1 bouillonblokje.
Een portie zeeduivel (Rape)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 aardappel in plakjes snijden
1 ui snipperen
2 teentjes knoflook fijn snijden
Een portie Roosjes broccoli
Een half pakje tomato frito
Alles in een geemailleerde metalen ovenpan op half hoog vuur aan de kook brengen
De zeeduivel met peper gekruid en in olijfolie kort aangebraden/dichtgeschroeid.
Deze ook in de metalen pan samen met
nog een versnipperd bouillon blokje.
Het geheel 1 uur in de oven op 100gr C
Wat denk je? Erg lekker

Serveertip

Varieer met andere vis of vlees smaken...

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

SjorsM avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten