Toscaanse pastasalade met zongedroogde tomaten en olijven

  • Italiaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-06-2021
  • Toscaanse pastasalade met zongedroogde tomaten en olijven

    Toscaanse pastasalade met zongedroogde tomaten en olijven

    Toscaanse pastasalade met zongedroogde tomaten en olijven

Koude pastasalade uit Toscanië, een heerlijk bijgerecht, ook voor de BBQ party.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
handvol basilicumblaadjes (grof gehakt)
50 gram parmezaanse kaas (geraspt)
200 gram kerstomaatjes (gekleurde)
150 gram zongedroogde tomaten
120 gram zwarte olijven (ontpit)
400 gram pasta (farfalle)
peper
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

Snij de zongedroogde tomaten klein. Bewaar de olie. Snij de kerstomaatjes in vier en halveer de olijven.

Schep de zongedroogde tomaten, kerstomaten, olijven, basilicum en tomatenolie onder de pasta. Kruid flink met peper. Werk af met de Parmezaanse kaas.

Bron

spar

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten