Patatas bravas met sjalotten en chorizo
- Spaans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 04-06-2021
Spaanse Patatas Bravas met sjalotten en chorizo , ook als bijgerecht voor Uw BBQ feestje ! Makkelijk en super lekker
Ingrediënten 4 personen
20 sjalotten (gepeld)750 gram krielaardappelen (gehalveerd)
100 gram chorizo (in blokjes)
olijfolie
1 lookteentje
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel peterselie (grof gehakt)
Bereidingswijze
-Doe de olijfolie in een pan die de warme goed geleidt.
-Plaats ze op het rooster van een hete barbecue.
-Doe er de sjalotjes, de aardappelen en de chorizoblokjes in.
-Een vijftal minuten goed roeren. Voeg dan de knoflook en het paprikapoeder toe.
-Ongeveer 25 minuten tot een half uur op de barbecue laten staan. Regelmatig omroeren. Strooi er op het laatste de peterselie over.
Bron
spar
Serveertip
Tip: In een gesloten barbecue heeft dit gerecht 5 minuten minder nodig.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties