Patatas bravas met sjalotten en chorizo

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-06-2021
  • Patatas bravas met sjalotten en chorizo

    Patatas bravas met sjalotten en chorizo

    Patatas bravas met sjalotten en chorizo

Spaanse Patatas Bravas met sjalotten en chorizo , ook als bijgerecht voor Uw BBQ feestje !  Makkelijk en super lekker 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
20 sjalotten (gepeld)
750 gram krielaardappelen (gehalveerd)
100 gram chorizo (in blokjes)
olijfolie
1 lookteentje
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel peterselie (grof gehakt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Doe de olijfolie in een pan die de warme goed geleidt.
-Plaats ze op het rooster van een hete barbecue.
-Doe er de sjalotjes, de aardappelen en de chorizoblokjes in.
-Een vijftal minuten goed roeren. Voeg dan de knoflook en het paprikapoeder toe.

-Ongeveer 25 minuten tot een half uur op de barbecue laten staan. Regelmatig omroeren. Strooi er op het laatste de peterselie over.



Bron

spar

Serveertip

Tip: In een gesloten barbecue heeft dit gerecht 5 minuten minder nodig.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten