1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Patatas bravas
  6. Patatas bravas met sjalotten en chorizo

Patatas bravas met sjalotten en chorizo

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-06-2021

Ingrediënten 4 personen


20 sjalotten (gepeld)
750 gram krielaardappelen (gehalveerd)
100 gram chorizo (in blokjes)
olijfolie
1 lookteentje
1 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel peterselie (grof gehakt)



Patatas bravas met sjalotten en chorizo
Patatas bravas met sjalotten en chorizo

Spaanse Patatas Bravas met sjalotten en chorizo , ook als bijgerecht voor Uw BBQ feestje !  Makkelijk en super lekker 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Doe de olijfolie in een pan die de warme goed geleidt.
-Plaats ze op het rooster van een hete barbecue.
-Doe er de sjalotjes, de aardappelen en de chorizoblokjes in.
-Een vijftal minuten goed roeren. Voeg dan de knoflook en het paprikapoeder toe.

-Ongeveer 25 minuten tot een half uur op de barbecue laten staan. Regelmatig omroeren. Strooi er op het laatste de peterselie over.



Serveertip

Tip: In een gesloten barbecue heeft dit gerecht 5 minuten minder nodig.

Bron

Spar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top