ham en kaas portobello uit de oven

  • Europees, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2021
  • ham en kaas portobello uit de oven

    Ham en kaas portobello uit de oven

    Ham en kaas portobello uit de oven

Weer lekker weinig ingredienten, hoop smaak en snel klaar.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote portobello,s
5 el. Béchamel saus ( uit pot k&k , niet moeilijk doen daar is het recept te simpel voor )
2 tl knof. pasta
150 gr. beenham.
100 gr. geraspte belegen cheddar.
p&z uit de molen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven met ovenschaal
mengkom
mes ofcourse
garde

Bereidingswijze

meng in een kom de saus samen met de knofpasta, klop goed door.
snijdt de ham in blokjes , reepjes wat je wil en voeg toe , meng door. en laat even half uurtje staan, hoeft niet koel.
vul de portobellos , en bestrooi vervolgens met de kaas.
10 tot 15 minuten op 180C in je oven tot het gaat bubbelen. en klaar is kees

Serveertip

vega ? laat de ham weg maar vervang wel door veganham.
gebruik geen bakplaat , de kans is groot dat het gaat lekken , en daar moet je ff lekker een stukje stokbrod ofzo in dopen , zo lekker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten