ham en kaas portobello uit de oven
- Europees, Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 03-06-2021
Weer lekker weinig ingredienten, hoop smaak en snel klaar.
Ingrediënten 4 personen
4 grote portobello,s5 el. Béchamel saus ( uit pot k&k , niet moeilijk doen daar is het recept te simpel voor )
2 tl knof. pasta
150 gr. beenham.
100 gr. geraspte belegen cheddar.
p&z uit de molen.
Benodigdheden
oven met ovenschaalmengkom
mes ofcourse
garde
Bereidingswijze
meng in een kom de saus samen met de knofpasta, klop goed door.
snijdt de ham in blokjes , reepjes wat je wil en voeg toe , meng door. en laat even half uurtje staan, hoeft niet koel.
vul de portobellos , en bestrooi vervolgens met de kaas.
10 tot 15 minuten op 180C in je oven tot het gaat bubbelen. en klaar is kees
Serveertip
vega ? laat de ham weg maar vervang wel door veganham.
gebruik geen bakplaat , de kans is groot dat het gaat lekken , en daar moet je ff lekker een stukje stokbrod ofzo in dopen , zo lekker.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties