1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Europese keuken
  5. ham en kaas portobello uit de oven

ham en kaas portobello uit de oven

  • Europees, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2021

Ingrediënten 4 personen


4 grote portobello,s
5 el. Béchamel saus ( uit pot k&k , niet moeilijk doen daar is het recept te simpel voor )
2 tl knof. pasta
150 gr. beenham.
100 gr. geraspte belegen cheddar.
p&z uit de molen.


Verder heb je nodig


Oven met ovenschaal
mengkom
mes ofcourse
garde


ham en kaas portobello uit de oven
ham en kaas portobello uit de oven

Weer lekker weinig ingredienten, hoop smaak en snel klaar.
 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng in een kom de saus samen met de knofpasta, klop goed door.
snijdt de ham in blokjes , reepjes wat je wil en voeg toe , meng door. en laat even half uurtje staan, hoeft niet koel.
vul de portobellos , en bestrooi vervolgens met de kaas.
10 tot 15 minuten op 180C in je oven tot het gaat bubbelen. en klaar is kees

Serveertip

Vega ? laat de ham weg maar vervang wel door veganham.
gebruik geen bakplaat , de kans is groot dat het gaat lekken , en daar moet je ff lekker een stukje stokbrod ofzo in dopen , zo lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top