Mango-gemberijs

  • Belgisch, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Mango-gemberijs

    Mango-gemberijs

    Mango-gemberijs

Lekker fris en pittig ijs, huisgemaakt

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
3 mango's (of 400 g blokjes mango uit de diepvriezer)
3 cm gember (+ extra)
verse munt
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer/blender

Bereidingswijze

1 Schil de mango's en snij ze in gelijke stukken, doe ze in een doos of plastic zakje en zet dat 1 nacht in de diepvriezer.
2 Schil en rasp de gember. Doe de bevroren stukjes mango met de gember in de blender en mix fijn. Serveer meteen, of doe in een afsluitbare doos en zet opnieuw in de diepvriezer.
3 Serveer bolletjes mango-ijs met wat verse munt en rasp er nog wat extra gember over.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten