1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Mango-gemberijs

Mango-gemberijs

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-06-2021

Ingrediënten 4 personen


3 mango's (of 400 g blokjes mango uit de diepvriezer)
3 cm gember (+ extra)
verse munt


Verder heb je nodig


Mixer/blender


Mango-gemberijs
Mango-gemberijs

Lekker fris en pittig ijs, huisgemaakt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Schil de mango's en snij ze in gelijke stukken, doe ze in een doos of plastic zakje en zet dat 1 nacht in de diepvriezer.
2 Schil en rasp de gember. Doe de bevroren stukjes mango met de gember in de blender en mix fijn. Serveer meteen, of doe in een afsluitbare doos en zet opnieuw in de diepvriezer.
3 Serveer bolletjes mango-ijs met wat verse munt en rasp er nog wat extra gember over.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top