Frisse slastamp met ei

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Frisse slastamp met ei

    Frisse slastamp met ei

    Frisse slastamp met ei

Makkelijk en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1¼ kg kruimige aardappelen
4 eieren
1 krop sla
1 bekertje crème fraîche
1 zak veldsla
1 citroen

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Schil de aardappelen. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard.
-Scheur het blad van de kropsla grof. Pel de eieren en snijd in parten.
-Giet de aardappelen af en stamp met de puree­stamper tot een grove puree.
-Schep de crème fraîche, kropsla en veldsla erdoor. Rasp de gele schil van de citroen erbij en schep door. Breng op smaak met peper en zout en warm op laag vuur nog 1 min. door.
-Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de eieren.

Bron

AH

Serveertip

Kruidig tintje: wat fijngesneden bieslook over de stamppot!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten