PIMIENTOS DE PADRON

  • Spaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-05-2021
  • PIMIENTOS DE PADRON

    PIMIENTOS DE PADRON

    PIMIENTOS DE PADRON

Makkelijk te maken en lekker. Spaanse pimientos de padrón worden vaak geserveerd als tapashapje, maar zijn ook prima als tussendoortje. Het zijn Spaanse pepers, maar maak je geen zorgen, ze zijn niet heet en ze zijn heel geschikt als borrelhapje. Geen idee waar je de pimientos de padrón kunt krijgen? Ze zijn tegenwoordig gewoon bij de Albert Heijn te koop. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram pimientos de padrón
2 el arachideolie (of eventueel andere olie)
Grof zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Was de pimientos met lauw water en dep ze daarna droog.
-Pak een middelgrote koekenpan en doe er 1½ eetlepel olijfolie in.
- Laat de olijfolie goed heet worden.
-Doe de pimientos in de koekenpan en bak ze gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.
-Het is de bedoeling dat ze een heel klein beetje zwart worden en verschrompelen.
-Daarna garneer je ze met flink wat zeezout.

Dan zijn ze klaar om uit geserveerd te worden.

Bron

ESPANJA

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten