Granola met pindakaas en chocolade

  • Wereld, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-05-2021
  • Granola met pindakaas en chocolade

    Granola met pindakaas en chocolade

    Granola met pindakaas en chocolade

=18pxPindakaas, chocolade en gerstvlokken: een gouden combo! Je kan de gerstvlokken gerust vervangen door havermout. Dit recept is goed voor 15 porties 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
gerst (vlokken)250 g
pindakaas80 g
chocoladedruppels50 g
banaan (gedroogd)50 g
pinda's40 g
pecannoten40 g
honing3 el
vanille-extract (1/2 kl)
kokosolie4 el
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Smelt de pindakaas met de kokosolie, de honing en het vanille-extract op een zacht vuur.
2 Meng er de gerstvlokken en noten onder en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven.
3 Laat afkoelen en schep er dan de gedroogde banaan en chocoladedruppels onder.

Bron

libelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten