1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Granola met pindakaas en chocolade

Granola met pindakaas en chocolade

  • Wereld, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-05-2021

Ingrediënten 4 personen


Gerst (vlokken)250 g
pindakaas80 g
chocoladedruppels50 g
banaan (gedroogd)50 g
pinda's40 g
pecannoten40 g
honing3 el
vanille-extract (1/2 kl)
kokosolie4 el


Verder heb je nodig


Bakpapier


Granola met pindakaas en chocolade
Granola met pindakaas en chocolade

=18pxPindakaas, chocolade en gerstvlokken: een gouden combo! Je kan de gerstvlokken gerust vervangen door havermout. Dit recept is goed voor 15 porties 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Smelt de pindakaas met de kokosolie, de honing en het vanille-extract op een zacht vuur.
2 Meng er de gerstvlokken en noten onder en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven.
3 Laat afkoelen en schep er dan de gedroogde banaan en chocoladedruppels onder.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top