Granola met banaan

  • Wereld, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • Granola met banaan

    Granola met banaan

    Granola met banaan

=18pxLekkere granola zonder suiker!  Recept is voor 10 porties

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
havermout250 g
bananen2
quinoa (gepofte)4 el
pompoenpitten50 g
amandelen80 g
gemberpoeder1 el
vanillestokje1
honing4 el
kokosolie2 el
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakapapier

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen grof. Meng de havermout met de quinoa, de pompoenpitten, de amandelen en het gemberpoeder.
2 Smelt de kokosolie samen met de honing op een zacht vuur. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er met een mesje het merg uit. Voeg bij de kokosolie. Prak de bananen en voeg eveneens bij de olie. Meng goed door elkaar.
3 Giet het banaan-kokosoliemengsel bij de droge ingrediënten, roer goed om en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven. Schep de granola regelmatig om.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten