1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Granola met banaan

Granola met banaan

  • Wereld, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-05-2021

Ingrediënten 4 personen


Havermout250 g
bananen2
quinoa (gepofte)4 el
pompoenpitten50 g
amandelen80 g
gemberpoeder1 el
vanillestokje1
honing4 el
kokosolie2 el


Verder heb je nodig


Bakapapier


Granola met banaan
Granola met banaan

=18pxLekkere granola zonder suiker!  Recept is voor 10 porties

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de amandelen grof. Meng de havermout met de quinoa, de pompoenpitten, de amandelen en het gemberpoeder.
2 Smelt de kokosolie samen met de honing op een zacht vuur. Snij het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap er met een mesje het merg uit. Voeg bij de kokosolie. Prak de bananen en voeg eveneens bij de olie. Meng goed door elkaar.
3 Giet het banaan-kokosoliemengsel bij de droge ingrediënten, roer goed om en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven. Schep de granola regelmatig om.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top