Gevulde kalkoenrolletjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Gevulde kalkoenrolletjes

    Gevulde kalkoenrolletjes

    Gevulde kalkoenrolletjes

  • Gevulde kalkoenrolletjes

    Gevulde kalkoenrolletjes

    Gevulde kalkoenrolletjes

Een makkelijk gerecht dat snel klaar is.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 kalkoenfilets
250 gr kastanjechampignons
ontbijtspek (vleeswaren)
1 sjalotje (fijn gesnipperd)
1 handje verse tijm
1 teentje knoflook
4 el parmezaanse kaas (geraspt)
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
koekenpan
houten prikkers

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 150 gr.
Sla de kalkoenfilet plat, Velletje vershoudfolie op de filets leggen en met een deegroller of steelpannetje pletten tot 1cm. Een beetje voorzichtig, anders gaat het vlees kapot.
Voor de vulling:
snipper de sjalot en knoflook, snij het ontbijtspek en kastanjechampignons fijn. Bak alles samen met de tijmblaadjes totdat het lichtbruin wordt. Voeg de parmezaanse kaas toe en breng op smaak met zout en peper.

Leg op iedere kalkoenfilet een hoopje van de vulling en rol stevig op. Zet vast met een houten prikker.
Bak de rolletjes in een koekenpan bruin in wat olie.
Leg ze daarna in een ovenschaal en verwarm ze 10 tot 15 minuten in de oven.
Snij de rolletjes in plakjes en druppel er wat (goede) olijfolie over.


L

Bron

internet

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hjwe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten