Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Caribisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-05-2021
  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

  • Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

    Pittig zoete garnaaltjes met groenten

Afgelopen w/e dus uit eten geweest en het voorgerecht was erg lekker. Ik ben dus direct aan het experimenteren gegaan. Met een vrij goed resultaat. 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 Paprika's (verschillende kleuren), in reepjes
1 Ui, in reepjes
Een paar wortels, in reepjes
Een scheut Reggae Reggae saus
150 gr Garnalen (ik ga volgende keer voor 300 gr, mooie grote)
Wat boter voor het bakken
100 ml Water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stoompan
Braadpan

Bereidingswijze

Snijd de groeten in smalle reepjes.
Bak de garnalen in wat boter, voeg de groeten 1 voor 1 toe. Rower alles door elkaar en bak even.
Doe er een scheut Reggae Reggae Saus bij en roer. Bak even.
Voeg nu het water toe en roer even.
Nog even kort afbakken en klaar Is kees.

Serveertip

Je kan altijd wat wijnazijn en/of wat suiker toevoegen om de smaak wat aan te passen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten