1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Cappuccino
  6. Stevige doperwten cappuccino

Stevige doperwten cappuccino

  • Wereld, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-05-2021

Ingrediënten 2 personen


125 ml vloeibare slagroom
Snufje zout
115 gram doperwten uit de vriezer
1x 250 ml en 1x 50 ml tuinkruiden bouillon
1 ui
1 el olijfolie
1 tl paprika poeder gerookt
60 gram spekjes


Verder heb je nodig


Handmixer
Staafmixer
Maatbeker
2 glazen


Stevige doperwten cappuccino
Stevige doperwten cappuccino

Op zoek naar een voorgerecht wat net weer even iets anders is? Probeer dan deze doperwten cappuccino.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de slagroom met het zout lobbig met de handmixer
Snipper de ui
Verwarm de bakpan met olijfolie en fruit de ui
Voeg 250 ml bouillon, de doperwten en de paprika poeder in de pan erbij. Kook de bouillon in en laat het gaar worden
Pureer alles grof in een maatbeker met de staafmixer
Voeg de overige bouillon toe aan het doperwten mengsel
Pureer alles glad in een maatbeker met de staafmixer
Bak de spekjes in de pan
Verdeel het doperwten mengsel in 2 glazen
Verdeel de slagroom over de glazen
Garneer de spekjes over de slagroom



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Tassiesfoodfavorites


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Tassiesfoodfavorites
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top