Flammkuchen met geitenkaas en honing

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-05-2021
  • Flammkuchen met geitenkaas en honing

    Flammkuchen met geitenkaas en honing

    Flammkuchen met geitenkaas en honing

Heb je vandaag nog een beetje tijd over? Probeer dan deze vegetarische flammkuchen voor de lunch.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 rol Tante Fanny vers flammkuchen deeg 260 gram
130 gram heksenkaas origineel
90 gram geitenkaas
50 gram ongezouten cashewnoten
Honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven
Bakplaat

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 220 graden
Rol het flammkuchen deeg uit op de bakplaat
Besmeer het deeg met heksenkaas origineel
Snijd de geitenkaas in dunne plakjes
Verdeel de plakjes geitenkaas over het deeg
Snijd de cashewnoten fijn
Verdeel de cashewnoten over het deeg
Verdeel de honing over de het deeg
Laat de flammkuchen ongeveer 15 minuten garen in de oven

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten