1. Home
  2. Recepten
  3. Heksenkaas
  4. Flammkuchen met geitenkaas en honing

Flammkuchen met geitenkaas en honing

  • Frans, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-05-2021

Ingrediënten 2 personen


1 rol Tante Fanny vers flammkuchen deeg 260 gram
130 gram heksenkaas origineel
90 gram geitenkaas
50 gram ongezouten cashewnoten
Honing


Verder heb je nodig


Oven
Bakplaat


Flammkuchen met geitenkaas en honing
Flammkuchen met geitenkaas en honing

Heb je vandaag nog een beetje tijd over? Probeer dan deze vegetarische flammkuchen voor de lunch.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 220 graden
Rol het flammkuchen deeg uit op de bakplaat
Besmeer het deeg met heksenkaas origineel
Snijd de geitenkaas in dunne plakjes
Verdeel de plakjes geitenkaas over het deeg
Snijd de cashewnoten fijn
Verdeel de cashewnoten over het deeg
Verdeel de honing over de het deeg
Laat de flammkuchen ongeveer 15 minuten garen in de oven

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Tassiesfoodfavorites


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Tassiesfoodfavorites
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top