Frisse aardappelsalade met groene asperges
- Belgisch, Salade
- 30-60 min.
- Geplaatst op 12-05-2021
=18pxAsperges en aardappelen: prima combinatie.
Bereidingswijze
1 Spoel de aardappelen en stoom ze gaar. Pel ze, laat ze afkoelen en snij ze in plakken.
2 Snij het onderste harde deel van de asperges weg en snij de rest in schuine stukken van 2 cm lang.
3 Pel de sjalot en snipper fijn. Bak ze samen met de asperges lichtjes bruin in 1 eetlepel hete olie. Blus met de bouillon en de azijn, kruid met peper en zout en laat afgedekt in 5 minuten beetgaar stoven.
4 Schep de asperges samen met de mosterd door de aardappelen. Meng de rest van de olie door de aardappelaspergesalade en breng op smaak met peper en zout.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties