Uienringen met spek en pikante mayonaise

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Uienringen met spek en pikante mayonaise

    Uienringen met spek en pikante mayonaise

    Uienringen met spek en pikante mayonaise

Begin Uw BBQ eens met een pittige hap, die makkelijk te bereiden is ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
3 Witte uien
24 Sneetjes gerookt spek
1 tl Honing
2 el Barbecuesaus
1 el Zure room
1 tl Srirachasaus

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Pel de uien en snij ze in schijven van 1 cm dik.
-Duw er de kleinste binnenste ringen uit, zodat je 3 grote buitenste ringen overhoudt per persoon. Wikkel rond elke ring 2 sneetjes gerookt spek.
-Meng de honing met de barbecuesaus en borstel dit over de uienringen.
-Rooster ze goudbruin op de barbecue en besprenkel ze tijdens het bakken regelmatig met barbecuesaus.
-Meng de zure room met de srirachasaus en de mayonaise. Hak de peterselie fijn.

Schik de uienringen op een serveerschaal en bestrooi met de peterselie. Serveer met de pikante mayonaise.

GEEN SRIRACHA?
Het gaat ook prima met sambal oelek, tabasco of zoete chilisaus.

Bron

carrefour

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten