Brie met truffel

  • Frans, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-05-2021
  • Brie met truffel

    Brie met truffel

    Brie met truffel

Pimp je brie op, en laat dan minimum 2 dagen rusten alvorens 'aan te vallen' .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g zeer koude brie
250 g mascarpone
1 zwarte truffel van 30 tot 50 g
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-snij de brie in de dikte doormidden
-borstel de truffel zachtjes af en snij in dunne plakjes met een mandoline of hak hem fijn
-meng dan voorzichtig onder de mascarpone
-smeer het mengsel dan op de ene helft van de brie en leg de tweede helft van de brie erop
-doe een folie over de brie en zet minstens twee dagen in de koelkast, zodat de smaak van de truffel kan opgenomen worden
-haal de brie één uur voor je hem serveert uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur is wanneer je er van gaat smullen

Bron

elle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten