1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Brie met truffel

Brie met truffel

  • Frans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-05-2021

Ingrediënten 4 personen


500 g zeer koude brie
250 g mascarpone
1 zwarte truffel van 30 tot 50 g



Brie met truffel
Brie met truffel

Pimp je brie op, en laat dan minimum 2 dagen rusten alvorens 'aan te vallen' .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-snij de brie in de dikte doormidden
-borstel de truffel zachtjes af en snij in dunne plakjes met een mandoline of hak hem fijn
-meng dan voorzichtig onder de mascarpone
-smeer het mengsel dan op de ene helft van de brie en leg de tweede helft van de brie erop
-doe een folie over de brie en zet minstens twee dagen in de koelkast, zodat de smaak van de truffel kan opgenomen worden
-haal de brie één uur voor je hem serveert uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur is wanneer je er van gaat smullen

Bron

Elle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top