Veldsla met geitenkaas en frambozen

  • Wereld, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-05-2021
  • Veldsla met geitenkaas en frambozen

    Veldsla met geitenkaas en frambozen

    Veldsla met geitenkaas en frambozen

Een slanke salade voor tussendoor of lekker bij de BBQ 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el pijnboompitten
1 el azijn
3 el extra vierge olijfolie
3 bosuien
75 g veldsla
125 g geitenkaas naturel 45+
150 g verse frambozen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom.
Voeg peper en eventueel zout toe.
Snijd de bosui in ringetjes.

Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden.
Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.
Lekker met knapperig brood (maar dan is dit gerecht niet meer glutenvrij).

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten