Veldsla met geitenkaas en frambozen
- Wereld, Salade
- 10-20 min.
- Geplaatst op 08-05-2021
Een slanke salade voor tussendoor of lekker bij de BBQ
Ingrediënten 4 personen
2 el pijnboompitten1 el azijn
3 el extra vierge olijfolie
3 bosuien
75 g veldsla
125 g geitenkaas naturel 45+
150 g verse frambozen
Bereidingswijze
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom.
Voeg peper en eventueel zout toe.
Snijd de bosui in ringetjes.
Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden.
Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.
Lekker met knapperig brood (maar dan is dit gerecht niet meer glutenvrij).
Bron
AH
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties