1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Veldsla met geitenkaas en frambozen

Veldsla met geitenkaas en frambozen

  • Wereld, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-05-2021

Ingrediënten 4 personen


2 el pijnboompitten
1 el azijn
3 el extra vierge olijfolie
3 bosuien
75 g veldsla
125 g geitenkaas naturel 45+
150 g verse frambozen



Veldsla met geitenkaas en frambozen
Veldsla met geitenkaas en frambozen

Een slanke salade voor tussendoor of lekker bij de BBQ 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin.
Laat afkoelen op een bord.
Klop ondertussen de azijn met de extra vierge olijfolie in een kom.
Voeg peper en eventueel zout toe.
Snijd de bosui in ringetjes.

Meng de veldsla, bosui en dressing in een kom en verdeel over de borden.
Verdeel de geitenkaas, frambozen en de pijnboompitten over de sla.
Lekker met knapperig brood (maar dan is dit gerecht niet meer glutenvrij).

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Janine58
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top