Frambozen Monchou Toetje

  • Nederlands, Nagerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 08-05-2021
  • Frambozen Monchou Toetje

    Frambozen Monchou Toetje

    Frambozen Monchou Toetje

Ik had monchou en slagroom die op moesten en bedacht er een lekker en snel recept mee.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram monchou
1 bekertje slagroom van 250 ml
witte basterdsuiker
verse vruchten, ik heb er frambozen door gedaan
Scheut likeur naar keuze, ik nam Gran Marnier.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was en droog de vruchten voorzichtig.
Klop de monchou met basterdsuiker naar smaak goed los en zet even opzij.
Klop de slagroom met witte basterdsuiker stijf.
Spatel de slagroom door het monchou mengsel en meng er een flinke scheut likeur doorheen.
Doe onderin een mooi glaasje wat frambozen of andere vruchten en spatel daar het monchou slagroom mengsel op.
Garneer met wat overgebleven vruchten en ik heb er nog gekleurde muisjes over gedaan.

Serveertip

Je kunt het nog verder versieren met muisjes, chocolade, marsepeinen bloemetjes etc.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten