1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Frambozen Monchou Toetje

Frambozen Monchou Toetje

  • Nederlands, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 08-05-2021

Ingrediënten 4 personen


200 gram monchou
1 bekertje slagroom van 250 ml
witte basterdsuiker
verse vruchten, ik heb er frambozen door gedaan
Scheut likeur naar keuze, ik nam Gran Marnier.



Frambozen Monchou Toetje
Frambozen Monchou Toetje

Ik had monchou en slagroom die op moesten en bedacht er een lekker en snel recept mee.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en droog de vruchten voorzichtig.
Klop de monchou met basterdsuiker naar smaak goed los en zet even opzij.
Klop de slagroom met witte basterdsuiker stijf.
Spatel de slagroom door het monchou mengsel en meng er een flinke scheut likeur doorheen.
Doe onderin een mooi glaasje wat frambozen of andere vruchten en spatel daar het monchou slagroom mengsel op.
Garneer met wat overgebleven vruchten en ik heb er nog gekleurde muisjes over gedaan.

Serveertip

Je kunt het nog verder versieren met muisjes, chocolade, marsepeinen bloemetjes etc.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top