Pasta met kip en perzik in roomsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-05-2021

Ik heb dit recept een keer gelezen op de site van de AH alleen hebben hun hem van de site afgehaald.

Ik vind deze pasta erg lekker omdat hij door de perziken een wat Zoetere smaak heeft.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- zak of pak willekeurige pasta
- 400 gram kipfilet,
- pakje Boursin of andere roomkaas met kruiden
- blik perziken op siroop
- 1 prei
- 1 bakje champignons
- 2 teentjes knoflook
- italiaanse kruiden
- kipkruiden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de kipfilet in stukjes en bak deze in olie met een beetje kipkruiden bruin.
2. Bak ook de champignons en de uitgeperste knoflook mee, en voeg als laatste de prei toe zodat ie nog een beetje knapperig blijft.
3. Laat de boursin smelten in het mengsel en voeg als allerlaatste de perziken in stukjes toe.
4. Voeg een a twee eetlepels van de siroop toe aan de kipsaus.
5. Met veel kruiden op smaak brengen.

Bron

Foodblog van de AH

Serveertip

- ja kan de prei ook vervangen door een (bos)uitje

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten