Gnocchi met boontjes en brie

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2021
  • Gnocchi met boontjes en brie

    Gnocchi met boontjes en brie

    Gnocchi met boontjes en brie

Met lekker veel groene groentes op je bord start je de week meteen goed!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

4 el olijfolie
500 g Rummo gnocchi
1 stokbrood knoflookboter (koeling)
400 g snijbonen
400 g tuinerwten (diepvries)
2 el bloem
200 ml kookzuivel 7% vet
172 g roombrie 60+
20 g bieslook

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer met hakmolen

Bereidingswijze

1. Verhit 2 el olie in een ruime koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. krokant. Breek het stokbrood in grove stukken en maal in 2 delen in een hakmolentje fijn. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het broodkruim 10 min. Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Kook de snijbonen met de tuinerwten in 5 min. beetgaar.

2. Verhit 2 el olie in een pan. Voeg de bloem toe en bak 1 min. Voeg de kookzuivel toe en roer glad. Snijd de brie in blokjes, voeg in delen toe aan de saus en laat al roerend smelten. Breng de saus op smaak. Giet de bonen af en laat uitlekken. Schep de groenten door de gnocchi en bak 3 min. mee.

3. Snijd de bieslook fijn en roer de helft door de kaassaus. Verdeel de gnocchi met de bonen over 4 borden en schenk er de kaassaus over. Bestrooi met het broodkruim en garneer met de rest van de bieslook.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten