1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip

Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip

  • Belgisch, Salade
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-05-2021

Ingrediënten 4 personen


wortelen (eventueel verschillende kleuren) 600 g
kipfilets 2
citroen 1
bieslook (fijngehakt) 2 el
koriander (fijngehakt) 1 el
scheutjes 125 g
kippenbouillon 500 ml
pindakaas 3 el
agavesiroop 1 el
vissaus ½ kl
kerriepoeder ¼ kl
chilivlokken ¼ kl
peper en zout
olijfolie



Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip
Wortelsalade met pindadressing en gepocheerde kip

=18pxeen verrassende lauwe salade, erg lekker ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Schil de wortelen. Maak met een dunschiller fijne repen van de wortelen. Meng ze met de bieslook, koriander, enkele druppels citroensap en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
2 Maak de dressing. Meng de pindakaas met de agavesiroop, vissaus, kerriepoeder en chilivlokken en leng aan met water tot de gewenste dikte.
3 Snij de kip in reepjes en pocheer ze in de bouillon. Serveer de salade met de lauwe kip en de dressing. Werk af met een handvol scheuten.

Bron

Libelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top