Bladerdeeg gevuld met gehakt en kaas

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-05-2021

Deze bladerdeegrol met gehakt is ideaal een veelzijdig. Supermakkelijk en ideaal als lunch, met een lekker broodje, als avondmaaltijd met een salade, of gewoon als hapje 's avonds.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rol bladerdeeg
250 gram gehakt
1 ui fijngesnipperd
2 teentjes knoflook fijngehakt
handje verse peterselie fijngehakt
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel italiaanse kruiden
1 eetlepel tomatenpuree
1 eidooier
1 eetlepel melk
30 gram geraspte kaas ik gebruikte extra belegen een pasta kaas kan ook.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit een scheutje olie in een hapjespan.
Fruit de uien met de knoflook.
Voeg het gehakt toe samen met 1 tl paprikapoeder, 1 tl italiaanse kruiden wat zout en peper.
Bak tot het gehakt gaar en goudbruin is.
Voeg dan 1 el tomatenpuree toe en bak dit kort mee.
Roer er vervolgens een handje fijngehakte peterselie door.
Leg de rol bladerdeeg op een bakplaat.
Leg het gehaktmengsel erop, daarop de kaas en rol vervolgens op.
Kluts het eigeel met 1 el melk en smeer de bladerdeegrol hiermee in.
Bak de gevulde bladerdeegrol in 20-25 minuten gaar en goudbruin.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten