Kokkels met Oosterse saus
- Belgisch, Voorgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 01-05-2021
Kan perfect op de BBQ worden gemaakt.......
Ingrediënten 4 personen
500 gr kokkelsVoor de Oosterse saus:
1 stengel citroengras, fijngesnipperd
1 teentje look, fijngeperst
enkele takjes koriander, fijngehakt
1 rood pepertje, fijngehakt
1 groen pepertje, fijngehakt
50 ml olijfolie
Bereidingswijze
Spoel de kokkels goed af onder koud, stromend water en laat ze uitlekken. Verdeel de kokkels over twee zeefjes en leg op de barbecue tot ze open komen. Schud regelmatig op.
Meng alle ingrediënten voor de Oosterse saus.
Haal de schelpjes van de barbecue en doe ze in een diep bord. Verdeel de Oosterse saus er over. Werk af met peper van de molen.
Bron
njam
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties