Kokkels met Oosterse saus

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2021
  • Kokkels met Oosterse saus

    Kokkels met Oosterse saus

    Kokkels met Oosterse saus

Kan perfect op de BBQ worden gemaakt.......

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr kokkels

Voor de Oosterse saus:
1 stengel citroengras, fijngesnipperd
1 teentje look, fijngeperst
enkele takjes koriander, fijngehakt
1 rood pepertje, fijngehakt
1 groen pepertje, fijngehakt
50 ml olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spoel de kokkels goed af onder koud, stromend water en laat ze uitlekken. Verdeel de kokkels over twee zeefjes en leg op de barbecue tot ze open komen. Schud regelmatig op.

Meng alle ingrediënten voor de Oosterse saus.

Haal de schelpjes van de barbecue en doe ze in een diep bord. Verdeel de Oosterse saus er over. Werk af met peper van de molen.

Bron

njam

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten