1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Saus
  6. Kokkels met Oosterse saus

Kokkels met Oosterse saus

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2021

Ingrediënten 4 personen


500 gr kokkels

Voor de Oosterse saus:
1 stengel citroengras, fijngesnipperd
1 teentje look, fijngeperst
enkele takjes koriander, fijngehakt
1 rood pepertje, fijngehakt
1 groen pepertje, fijngehakt
50 ml olijfolie



Kokkels met Oosterse saus
Kokkels met Oosterse saus

Kan perfect op de BBQ worden gemaakt.......

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de kokkels goed af onder koud, stromend water en laat ze uitlekken. Verdeel de kokkels over twee zeefjes en leg op de barbecue tot ze open komen. Schud regelmatig op.

Meng alle ingrediënten voor de Oosterse saus.

Haal de schelpjes van de barbecue en doe ze in een diep bord. Verdeel de Oosterse saus er over. Werk af met peper van de molen.

Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top