Witlof Tandoori
- Indiaas, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Witlof een keer anders met kruiden die me er wel bij leken te passen. Wonderwel geslaagd wat mij betreft
Ingrediënten 3 recipe.people
Witlof, 4 struikjes; rundergehakt of sojagehakt 250 gr; scheutje olijfolie; groene paprika, 1; tandooripoeder, 1 flinke eetlepel; paprikapoeder, 2 theelepels. Scheutje water; zout of bouillonpoeder naar smaak; 5 plakken kaas, liefst hollandse geitenkaas; aardappels voor 3 personen.Benodigdheden
WokBereidingswijze
Bak het gehakt rul, giet het vet af, voeg een scheutje olijfolie toe en voeg de gesneden paprika toe. Kook de aardappels in een andere pan. Snij decwitlof in stukken en voeg toe aan het gehakt . Zachtjes laten stoven. Doe het tandooripoeder, het paprikapoeder en het bouillonpoeder in een mok, voeg een klein scheutje water toe en roer tot een homogeen geheel. Giet het over het gehakt-witlof mengsel en roer het door. Leg de plakken kaas bovenop het mengsel en leg een deksel op de pan. Na 5-10 min is alles gaar en de kaas gesmolten.