Witlof Tandoori

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Witlof een keer anders met kruiden die me er wel bij leken te passen. Wonderwel geslaagd wat mij betreft

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
Witlof, 4 struikjes; rundergehakt of sojagehakt 250 gr; scheutje olijfolie; groene paprika, 1; tandooripoeder, 1 flinke eetlepel; paprikapoeder, 2 theelepels. Scheutje water; zout of bouillonpoeder naar smaak; 5 plakken kaas, liefst hollandse geitenkaas; aardappels voor 3 personen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul, giet het vet af, voeg een scheutje olijfolie toe en voeg de gesneden paprika toe. Kook de aardappels in een andere pan. Snij decwitlof in stukken en voeg toe aan het gehakt . Zachtjes laten stoven. Doe het tandooripoeder, het paprikapoeder en het bouillonpoeder in een mok, voeg een klein scheutje water toe en roer tot een homogeen geheel. Giet het over het gehakt-witlof mengsel en roer het door. Leg de plakken kaas bovenop het mengsel en leg een deksel op de pan. Na 5-10 min is alles gaar en de kaas gesmolten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Rijkesmaak avatar
Rijkesmaak

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten