Chikuwa: Japanse visrolletjes

  • Japans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-04-2021
  • Chikuwa: Japanse visrolletjes

    Chikuwa: Japanse visrolletjes

    Chikuwa: Japanse visrolletjes

Het is een populaire snack in Japan, omdat het relatief weinig vet en veel eiwitten bevat. Je kunt chikuwa gemakkelijk vullen met je favoriete groenten of het in een visbouillon of salade verwerken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400g Chikuwa-rollen
Yakitorisaus
Honing

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bamboeprikkers

Bereidingswijze

-Rijg de visrolletjes aan een bamboeprikker en leg ze op de barbecue en grill de visrolletjes, 1 minuut aan elk zijde. -Bestrijk de visrolletjes met honing of met yakitorisaus en leg ze vervolgens voor 15 seconden weer terug op de barbecue.

Bron

amazing oriental

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten