1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Chikuwa: Japanse visrolletjes

Chikuwa: Japanse visrolletjes

  • Japans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-04-2021

Ingrediënten 4 personen


400g Chikuwa-rollen
Yakitorisaus
Honing


Verder heb je nodig


Bamboeprikkers


Chikuwa: Japanse visrolletjes
Chikuwa: Japanse visrolletjes

Het is een populaire snack in Japan, omdat het relatief weinig vet en veel eiwitten bevat. Je kunt chikuwa gemakkelijk vullen met je favoriete groenten of het in een visbouillon of salade verwerken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Rijg de visrolletjes aan een bamboeprikker en leg ze op de barbecue en grill de visrolletjes, 1 minuut aan elk zijde. -Bestrijk de visrolletjes met honing of met yakitorisaus en leg ze vervolgens voor 15 seconden weer terug op de barbecue.

Bron

Amazing oriental



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top