Papillot met gemarineerde kip

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Papillot met gemarineerde kip

    Papillot met gemarineerde kip

    Papillot met gemarineerde kip

Makkelijk en lekker BBQ gerecht , dat we eerst 1 uur laten marineren en dan 10 ' op de BBQ en smullen maar ! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 kipfilets
1 builtje snelkookrijst
voor de marinade:
250 ml abrikozenconfituur
125 ml Dijon-mosterd
2 el citroensap
2 el vers sinaasappelsap
2 cm verse gember, geraspt
2 el soyasaus
1 el bruine suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

-Breng alle ingrediënten voor de marinade in een sauspan en verwarm tot de confituur gesmolten is. Laat afkoelen.

-Spoel de rijst met koud water en kook hem halfgaar.
-Snijd de kipfilet in reepjes.
-Leg op de bodem van elke aluminiumpapillot 2 eetlepels snelkookrijst, leg daarop de kippenreepjes en overgiet met de saus.
-Sluit het pakje en laat 1 uur marineren in de koelkast.

-Gaar 10 minuten op de BBQ.

Bron

njam

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten