Wraps met kip en rijst
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-04-2021
Ziet er erg lekker uit
Ingrediënten 3 personen
6 wraps100 gr sperziebonen
150 gr rijst
250 gr kipgehakt
1 ui
2 tenen knoflook
chilisaus
2 tl paprikapoeder
zout en peper
Benodigdheden
pan, oven en ovenschaalBereidingswijze
Begin met het opzetten van een pan water om de rijst en sperziebonen in te koken.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Kook de sperziebonen en de rijst een minuut of 8 (controleer voor de zekerheid even de verpakking van de rijst voor de juiste kooktijd).
Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Breng het kipgehakt op smaak met wat paprikapoeder, zout en peper. Fruit de ui en knoflook aan voor ongeveer 3 minuten.
Bak dan het kipgehakt rul in ongeveer 3-4 minuten. Giet het water van de sperziebonen en rijst af.
Beleg de wraps met rijst, gehakt, sperziebonen en doe een beetje chilisaus door de vulling (wees niet te zuinig met de saus).
Rol de wraps op en leg in een ovenschaal. Bestrooi met een laagje kaas en bak de wraps met kip en rijst nog een minuut of 10 in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Bron
lekkerstmpel.com
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties