Wraps met kip en rijst

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-04-2021
  • Wraps met kip en rijst

    Wraps met kip en rijst

    Wraps met kip en rijst

Ziet er erg lekker uit

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
6 wraps
100 gr sperziebonen
150 gr rijst
250 gr kipgehakt
1 ui
2 tenen knoflook
chilisaus
2 tl paprikapoeder
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
pan, oven en ovenschaal

Bereidingswijze

Begin met het opzetten van een pan water om de rijst en sperziebonen in te koken.

Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden. Kook de sperziebonen en de rijst een minuut of 8 (controleer voor de zekerheid even de verpakking van de rijst voor de juiste kooktijd).

Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Breng het kipgehakt op smaak met wat paprikapoeder, zout en peper. Fruit de ui en knoflook aan voor ongeveer 3 minuten.

Bak dan het kipgehakt rul in ongeveer 3-4 minuten. Giet het water van de sperziebonen en rijst af.

Beleg de wraps met rijst, gehakt, sperziebonen en doe een beetje chilisaus door de vulling (wees niet te zuinig met de saus).

Rol de wraps op en leg in een ovenschaal. Bestrooi met een laagje kaas en bak de wraps met kip en rijst nog een minuut of 10 in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Bron

lekkerstmpel.com

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten