Quiche met peer en roquefortcrème
- Frans, Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 24-04-2021
=18pxVerrassend gevuld deze overheerlijke quiche , die makkelijk zelf te bereiden is !
Ingrediënten 4 personen
kruimeldeeg (voor 4 miniquiches)3 peren (conférence, in partjes)
3 eieren
150 g roquefort
15 cl yoghurt
12,5 cl zure room
peper
Benodigdheden
4 vormpjesBereidingswijze
1 Schil de peren, verwijder het klokhuis, snij ze in partjes.
2 Prak de roquefort fijn. Klop hem met de eieren, de zure room en de yoghurt tot een gladde massa. Kruid met flink wat peper.
3 Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in.
4 Verdeel de helft van de peren over de taartbodems en schenk er de roquefortcrème over. Bedek met de resterende peren.
5 Zet de quiches 25 minuten in de oven.
Bron
libelle
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties