Boullette de viande en croute

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 22-04-2021
  • Boullette de viande en croute

    Boullette de viande en croute

    Boullette de viande en croute

Kent u de reclame nog?  een gehaktbal culinair op een croissant,  dat was op zich best te eten, behalve de bal.
die had ik al bedacht, in de rerunn ,  echt goed.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
https://www.smulweb.nl/recepten/1437443/De-beste-gehaktbal-punt
even knippen en plakken , daar staat alles.
4 grote croissants
1 grote rode ui
1 el. bruine suiker
1 el. boter.
4 blaadjes ijsbergsla


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven en pan voor de ui, rest zie bij de bal.

Bereidingswijze

smelt de boter en laat op zacht vuur de ui half uurtje sudderen , bestrooi met de suiker en zet vuur kort hoog .
schep veel om , en zorg dat het iets gaat roken , van het vuur en gelijk op keuken papier.
croisant even warm, open snijden , sla , bal en ui er op , jus appart serveren,

Serveertip

als echte trukker eet je er natuurlijkk mayo bij , doe dan wel lekkere belgische ,

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten