1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-04-2021

Ingrediënten 4 personen


1 varkenshaasje (500 g)
8 plakjes bacon (40 g)
1 rode biet (voorgekookt)
5 blaadjes verse salie
olijfolie
peper en zout



Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet
Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

Varkenshaasje op zijn Hasselback's , een prima ideetje voor de BBQ 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1 Snij de rode biet in heel fijne plakjes. Wrijf het varkenshaasje in met olijfolie en kruid rondom rond met peper en zout.
2 Maak insnijdingen in het varkenshaasje tot iets voorbij de helft en vul de insnijdingen afwisselend met plakjes bacon en plakjes rode biet.
3 Stop hier en daar nog een salieblaadje in de insnijdingen. Gril het varkenshaasje onder deksel in ongeveer 20 minuten gaar op de barbecue.

Bron

Sandra Bekkari



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top