Homemade pim's-koekjes

  • Engels, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Homemade pim's-koekjes

    Homemade pim's-koekjes

    Homemade pim's-koekjes

=18pxDeze nostalgische pim's-koekjes zijn bovendien glutenvrij! 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
120 g amandelmeel
75 g suiker
1 tl bakpoeder
2 el kokospoederl
1 ei
2 el gesmolten boter
150 g confituur (sinaasappel)
100 g fondantchocolade
1 el zonnebloemolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Bereidingswijze

1 Meng voor de koekjes het amandelmeel, de suiker, het bakpoeder en het kokospoeder. Meng het ei en de boter eronder. Laat het beslag 30 minuten rusten in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel in 10 bolletjes en druk ze plat tot schijfjes. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.
3 Maak meteen na het bakken met behulp van een lepeltje een holte in het midden van de koekjes en vul ze met de confituur.
4 Smelt de chocolade samen met de zonnebloemolie au bain-marie. Bestrijk er de koekjes mee en laat in de koelkast hard worden.

Bron

libelle

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten