Homemade pim's-koekjes
- Engels, Nagerecht
- 30-60 min.
=18pxDeze nostalgische pim's-koekjes zijn bovendien glutenvrij!
Ingrediënten 4 recipe.people
120 g amandelmeel75 g suiker
1 tl bakpoeder
2 el kokospoederl
1 ei
2 el gesmolten boter
150 g confituur (sinaasappel)
100 g fondantchocolade
1 el zonnebloemolie
Benodigdheden
bakpapierBereidingswijze
1 Meng voor de koekjes het amandelmeel, de suiker, het bakpoeder en het kokospoeder. Meng het ei en de boter eronder. Laat het beslag 30 minuten rusten in de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het mengsel in 10 bolletjes en druk ze plat tot schijfjes. Leg ze op de bakplaat en bak ze 20 minuten in de oven.
3 Maak meteen na het bakken met behulp van een lepeltje een holte in het midden van de koekjes en vul ze met de confituur.
4 Smelt de chocolade samen met de zonnebloemolie au bain-marie. Bestrijk er de koekjes mee en laat in de koelkast hard worden.
Bron
libelle