Plesjkavica

  • Balkan, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Plesjkavica

    Plesjkavica

    Plesjkavica

lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 gr rundergehakt
1 ui
1 ei
1 sneetje brood zonder korstjes
3 à 4 teentjes knoflook
1 tl paprikapoeder
1 tl oregano
1 tl vegeta
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de ui fijn en bak deze goudbruin en laat het daarna afkoelen.
Verwijder de korstjes van het brood en laat de boterham weken in een schaaltje melk.
Doe het gehakt in een schaal en doe daar de afgekoelde uitjes, fijngehakte knoflook, ei en kruiden bij.
Pluk het brood in hele kleine stukjes en voeg dit ook bij het gehakt,
Kneed het gehakt goed door elkaar en maak hier de burgers van.
Bak of grill de burgers gaar.

Bron

Ajvar

Serveertip

Lekker met ajvar en dunne ringetjes ui.
Ook lekker wanneer je ze vult met feta kaas

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jcmpolman avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten