Bonenbrood

  • Nederlands, Brood
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-04-2021
  • Bonenbrood

    Bonenbrood

    Bonenbrood

  • Bonenbrood

    Bonenbrood

    Bonenbrood

  • Bonenbrood

    Bonenbrood

    Bonenbrood

Samen met mijn vriendin aan het koken geslagen met wat ze in huis had.
Het werd een bonen brood maar met het mengsel hebben we ook 6 halve paprika's gevuld

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 a 5 eieren
1 winterwortel
1 oranje/rode paprika
1 blikje mais
1 blik bio mix bonen
1 blijk rode kidney beans
1 blijk linzen
peper
3 teentjes geroosterde knoflook
rozemarijn
provinciale kruiden
1/2 salami worst
2 rode uien
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- snipper de uien
- rasp de wortel of gebruik de spiraalsnijder
- snij de salami in blokjes

bak de salami uit en voeg de ui toe en fruit de ui, voeg wat later de wortel toe
pureer ondertussen de kidney beans en de helft van het blik linzen, blender de eieren en de kruiden, knoflook er doorheen.
roer alle ingrediënten door elkaar en vul de ingevette vorm, en evt wat halve paprika's


30 -40 minuten op 200 graden

Serveertip

behalve bonen brood kun je ook een kleiner bonen brood maken en gevulde paprika.
bonen brood kun je in plakken snijden en invriezen.
bogenbrood is zowel warm als koud te eten

geroosterde knoflook is makkelijke te maken, snij de bovenkant van bol knoflook af en schenk wat olie tussen de teentjes. 20 minuten op2 00 graden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten