1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Pasteitjes Met Champignonragout

Pasteitjes Met Champignonragout

Door: cathalijne

  • , Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-07-1999

Ingrediënten 4 personen


* 400 gram champignons
* 1 ui
* 100 gram ontbijtspek
* 1 potje crhme fraiche
* 3 dl kippebouillon
* mespunt cayennepeper
* 2 tl worcestershiresaus
* 4 pasteibakjes
* 100 gram geraspte belegen kaas
* 1 eetlepel fijngehakte peterselie



Vegetarisch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

Snijd grote champignons in vieren. Pel en snipper de ui. Bak de spekblokjes uit. Voeg ui en champignons toe en bak het geheel nog 3 minuten op een laag vuur. Voeg de crhme fraiche en de bouillon aan het spekmengsel toe, breng het geheel al roerende aan de kook en laat de saus op een hoog vuur 10 minuten koken en roer zo nu en dan. Zet de pasteibakjes in de oven om warm te worden. Voeg de cayennepeper, de worcestershiresaus, de kaas en de peterselie aan de ragout toe. Schep het in de bakjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cathalijne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top