CANNELLONI MET ZALM EN DOPERWTJES
- Italiaans, Ovenschotel
- 30-60 min.
Een erg verrassende vulling voor canneloni, de Italiaanse pastabuisjes, deze zalm, erwtjes en ricotta. Een hartverwarmende ovenschotel!
Ingrediënten 4 recipe.people
500 g zalmfilet, in stukjes12 lasagnevellen
300 g erwten
4 tomaten, ontveld en in blokjes
250 g ricotta
400 ml visbouillon
2 el citroensap
peper en zout
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200 °C.
-Blancheer de erwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken.
-Meng de zalm met de tomatenblokjes en de erwtjes. Kruid met peper en zout.
-Leg op ieder lasagnevel wat van de vulling en rol op tot cannellonirolletjes.
-Neem 4 ovenschaaltjes en leg in elk schaaltje drie rolletjes. Roer de ricotta los in de bouillon. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-Lepel de saus over de cannelloni.
-Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven.
Bron
15gram