CANNELLONI MET ZALM EN DOPERWTJES

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • CANNELLONI MET ZALM EN DOPERWTJES

    CANNELLONI MET ZALM EN DOPERWTJES

    CANNELLONI MET ZALM EN DOPERWTJES

Een erg verrassende vulling voor canneloni, de Italiaanse pastabuisjes, deze zalm, erwtjes en ricotta. Een hartverwarmende ovenschotel!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
500 g zalmfilet, in stukjes
12 lasagnevellen
300 g erwten
4 tomaten, ontveld en in blokjes
250 g ricotta
400 ml visbouillon
2 el citroensap
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200 °C.
-Blancheer de erwtjes 2 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze uitlekken.
-Meng de zalm met de tomatenblokjes en de erwtjes. Kruid met peper en zout.
-Leg op ieder lasagnevel wat van de vulling en rol op tot cannellonirolletjes.
-Neem 4 ovenschaaltjes en leg in elk schaaltje drie rolletjes. Roer de ricotta los in de bouillon. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
-Lepel de saus over de cannelloni.
-Zet de schaaltjes 20 minuten in de oven.

Bron

15gram

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten