Vegetarische curry met ei en frisse salade
- Indiaas, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 13-04-2021
Een heerlijke vegetarische curry met een frisse salade vol fruit. Een lekkere combinatie die je zeker eens moet proberen!
Ingrediënten 4 personen
2 el plantaardige olie1 middelgrote ui
1 teen knoflook
100 g Patak's Tikka Masala currypasta
300 g doperwten
4 eieren, hardgekookt
1 mango
1 banaan
1 appel
1 handje ijsbergsla
2 el citroensap
1 pak naan
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook tot ze goudgeel zijn. Voeg de currypasta toe en laat het geheel op laag vuur ca. 5 min. sudderen. Doe de erwten erbij en roer door.
2. Halveer de eieren en voeg ze aan de saus toe. Laat deze nog ca. 10 min. sudderen.
3. Meng intussen voor de salade de mango, met de banaan, de appel, de ijsbergsla en het citroensap.
4. Serveer de curry met het naanbrood en de salade
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties