Rosbiefrolletjes met asperges
- Regionaal, Voorgerecht
- 10-20 min.
Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige-aspergesoep-met-ei-ham een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn Paasdiner.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.
TIP: Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.
Bereidingswijze
- Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.