Rosbiefrolletjes met asperges

  • Regionaal, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

  • Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

  • Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

    Rosbiefrolletjes met asperges

Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige-aspergesoep-met-ei-ham  een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn Paasdiner.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.

TIP: Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
- 4 asperges
- 8 plakjes rosbief
- garnering: sla, radijs, pitten, peper uit de molen of je eigen creativiteit.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

wilmiewillemse avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten