1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Regionale keuken
  5. Rosbiefrolletjes met asperges

Rosbiefrolletjes met asperges

  • Regionaal, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2021

Ingrediënten 4 personen


- 4 asperges
- 8 plakjes rosbief
- garnering: sla, radijs, pitten, peper uit de molen of je eigen creativiteit.



Rosbiefrolletjes met asperges
Rosbiefrolletjes met asperges
Rosbiefrolletjes met asperges
Rosbiefrolletjes met asperges
Rosbiefrolletjes met asperges
Rosbiefrolletjes met asperges

Dit is zo'n eenvoudige combinatie dat er eigenlijk geen sprake is van een recept. Toch zet ik het hier neer omdat het in combinatie met mijn Romige-aspergesoep-met-ei-ham  een heel leuk voorgerecht was tijdens mijn Paasdiner.
Ik heb simpelweg elke asperge in 2 plakjes rosbief gerold. Je kunt als variatie ook nog een likje (kruiden)roomkaas op de plakjes rosbief smeren voordat je de asperge erin rolt.

TIP: Je kunt de rosbief/aspergerolletje ook als amuse of hapje bij de borrel serveren. Of je legt er enkele op een bedje van sla als voorgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Schil de asperges, kook ze en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Leg 2 plakjes rosbief overlappend naast elkaar en rol er 1 asperge in.
- Gebruik peper en zout naar smaak.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top