Carpaccio van gerookte zalm met olie en citroen

  • Wereld, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-04-2021

Gerookte zalm als carpaccio 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
versgemalen peper
60 ml extra vergine olijfolie
3 eelt citroensap
2 theel hele kappertjes
350 gram gerookte zalm (3 a 4 plakken per persoon)
1 eetl grof gesneden peterselie
1 kleine rode ui (fijngesnipperd)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop de olie, citroensap en kappertjes in een kom door elkaar
Schik de gerookt zalm en de gesnipperde ui op de borden
Besprenkel het gerecht met de dressing en strooi er de peterselie, versgemalen peper en kappertjes overheen.
Serveer meteen.

Bron

tapas

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten